Shopping från Emporia

Trefärgad stickad tröja 199 kr, mobilvantar 79 kr, mössa 129 kr från Rut m.fl. ¬

Frukost på sängen.

Helt förälskad i min nya bricka som är perfekt för frukost på sängen. Chili 149kr ¬

Sirilini blev 20år igår.

Igår blev min bästa vän 20år och på kvällen vankades det lite födelsedagskalas hemma hos henne fem hus bort. Fick ingen bild på födelsebarnet så ni får nöja er med en bild på Towisen som kände sig hemma bland all den franska nougaten. Sammanfattningsvis var det en lyckad kväll med trevligt sällskap och utsökt mat, som alltid hemma hos mina fem-hus-bort-grannar. Grattis än en gång hjärtat, jag hopaps du fick en fin bday xxx

28 Oktober 2012

Igår fyllde världen bästa hela 20 år, välkommen i klubben älskling ♥ Så samtidigt som jag gjorde mig i ordning inför dagen ringde jag och sjöng för henne. Sen ställde jag den traditionella frågan "Vad fick du?!?!" Den har varit vår standard fråga de senaste 13 åren. Varenda födelsedag har telefonen ringt exakt 30 minuter efter vi blivit uppvaktade av våra föräldrar och där har den andra varit med lite skönsjöng och sen en gedigen utfrågning om presentutbudet . Så varför bryta en tradition efter så pass många år? Dock har presenterna blivit tråkigare och tråkigare genom åren. Nu är det mer pengar, något smycke och kanske en välskriven bok. Annat var det när sparkcyklar och dockhus fyllde listan!

Emporia

Igår förmiddags for Taikon familjen (minus pappa Taikon) till Emporia, Malmös nya stolhet skulle man väll kunna kalla det. Jag ger den en ordentlig tumme upp, väldigt mycket nytänkande och internationella vibbar. Grym utomhuspark på översta våningen och en del nya och udda butiker. Efter någon timme blev det för mycket av det goda, så vi tog en fika innan vi flydde tillbaka till betongen. Detta kanske är nya favoriten?

27 Oktober 2012

Blev upphämtad efter jobbet i lördags av Siri och Monsens föräldrar och sen for vi direkt till Kastrup. Blev en liten överraskningskommitté med svenska flagor som tog emot Monsen som anlände hem efter att ha jobbat på Kreta i 7månader. Efter en tur till Malmö så blev det myshäng med tjejerna hemma hos Monsen där det bjöds på dryck och gott käk. Jaha, då var helt plötsligt 5 av 7 mountgräs brudar tillbaka i betongen.

Fredagsmys med serier.

Fredag innebär inte bara en massa mys, utan också att ett nytt avsnitt av Skavlan visas på tv, nordens bästa talkshow där host:en Fredrik Skavlan ställer frågor och kommer nära inpå gästerna som aldrig förr. Men även lite nytt på seriefronten, för både The Vampire Diaries och Grey's Anatomys avsnitt blir tillgängliga för oss i Sverige om fredagar. Perfekt fredagsunderhållning, speciellt för mig som ska upp och jobba imorgon bitti.

26 Oktober 2012

Nu är det fredagsmys, om det så är det sista jag gör. Helt förblåst efter en dag på torget men levande ljus, mammas thaimat och en sprakade brasa gör susen. Jobbet kallar även imorgon bitti så än är det inte riktigt helg, men inte mindre fredagsmys för det.

25 Oktober 2012

Så här fashion var jag idag när jag jobbade. Stylish alá fyra lager tröjor och tre par strumpor. Inte långt kvar tills mina trippel strumpor syns på catwalken i Milano, just sayin'. Laddade om busskortet också, suck, det lilla gröna kortet gör mig seriöst halvt ruinerad en gång i månaden. Om ni är intresserade så var jobbet lugnt idag. Tjattrade mest om programmet "Hela Sverige bakar" med alla tanterna som kom förbi och åt en massa cheritastomater. Nu är det dax för ett avsnitt av American Horror Story innan jag nannar kudden, ber till vädergudarna om att vädret utanför fönstret blåst vidare till mina släktingar i Köpenhamn imorgon när jag vaknar. Juste, imorgon är det fredag. Helgen kommer bli super. Satans informativt och hoppigt inlägg. Så går det när man försöker blogga 23.50 en torsdagskväll. Ska ge upp nu. Over and out.

Shopping i Lund

Eftersom lönen trillade in idag blev det lämpligt nog en runda på stan efter jobbet. Köpte födelsedagspresent och gick lös på Lund's 30% rea.

Enrique Iglesias ft. Sammy Adams - Finally Found You


Tända ljus höjer mysfaktorn nu på hösten.

Grodan har nu fått sällskap på byrån av detta söt ljuset jag köpte på förra veckan. IKEA 29 kr ¬
 

Hart Of Dixie ~ Suspicious Minds


Nu blir lilla iphonebebisen glad!


Pretty Little Liars s03e13 - This Is A Dark Ride

Galet bra och riktigt psykande Halloween episod som gick i 110 km/h.



24 Oktober 2012

Ibland är jag så fruktansvärt trögstartad. Idag var en sådan dag. Trallade runt för mig själv hur många timmar som helst utan att få en endaste grej gjord. Sen tillslut satte jag mig framför tvn för att äta lite, kan lova att jag bokstavligen satte mitt stackars knäckebröd i halsen ett tiotal gånger under Halloween avsnittet av PLL. Tillslut gav jag upp alla försök att äta den och lät den vänta tills senare. Knäckebröd eller icke, den var ett fruktansvärt spännande avsnitt. Smärtar i mitt stackars hjärta att man måste vänta enda tills januari för fortsättningen..
 
Min nyaste grej är att dricka Pepsi Max med pressad lime i, så galet gott!!! (var tvungen att ha tre utropstecken bara för styrka hur gott det verkligen är) Alla måste springa och prova det nu direkt, har själv tappat räkningen på hur många glas jag klunkat under dagen. Slutligen kan jag meddela att jag äntligen börjar jag känna mig färdig med mitt rum, det som blev färdig målat för si så där 1,5 månad sedan. Men var sak tar sin tid och nu åkte även den lilla hurtsen ut. Nej, nu ska jag ta och koka en massa té, ska möta upp min ladies ute för lite onsdagsmys.

23 Oktober 2012

Idag åkte jag till den stora staden Malmö. Stack i fingrarna som bara den av shoppingabstinans så inhandlade lite nya saker till rummet innan jag mötte upp Leo. Hon slog på stort och blev med jacka innan vi intog Netto för lite shopping. Som den fruktkritiker jag blivit vägrade jag inhandla varesig avokado eller äpplen där, så det blev en omväg förbi Coop och en nöjd Ellen. Catt kom över och lagade mat tillsammans med oss, kycklinggryta som avslutades med Leo's himelska äpple och kanel cupcakes aom avnjöts framför säsongsavslutnigen av Hollywoodfruar. Hejdå Gunilla Persson hoppas vi aldrig ses igen. (egentligen hoppas jag nog att vi gör det, för mer provocerande och verklighetsskadad människa finns nog inte) Sen hoppade jag på min gula buss och åkte hem till betongen. Så var det med det.
 

Godmorgon världen!

Vilken start på dagen. Flickan som aldrig äter frukost eller orkar sätta sig in i politik sitter nu, livslevande och utan hot, klockan 10.41 och äter frulle samtidigt som hon tittar på president debatten från igår. Guldstjärna i kanten där! Planerade att göra en smoothie men det fanns ingen banan så fick bli en mix av hallon, yoghurt och is, men det funkar lika bra det. Angående debatten så har jag läst lite överallt att folk kritiserar Obama för att gå till attack mot Romney osv. men jag måste väll ändå säga, ska man sig i leken ge får man leken tåla. Det är inte kamratstödjarna utan USA Presidents val. Dock tyckte jag faktiskt Obamas kommentarer mest var roliga, jag kan inte tänka mig att man ofta sitter och skrattar åt skämt i en slutdebatt (inte för jag sett så många) (typ en bara) så det var charmigt. Men nu har jag varit tillräckligt seriös så det räcker och blir över. Ska dricka Pepsi Max och kolla senaste GG avsnittet. Och där var mitt gamla vanliga jag tillbaka igen..

There is only one winner in this battle, only one President.


Walking Dead season 02

Om någon funderat över hur jag spenderat denna söndagen har ni svaret här. Andra säsongen av Walking Dead och en massa Pepsi Max.

19 Oktober 2012

Inledde fredagsmorgonen med en chailatte och lite skvaller med J innan vi tog oss till jobbet. Spännande värre.
Hela Mårtenstorget höll andan när denna limon landade in mitt bland alla grönsaksstånd. Dock var det varken presidenten eller Chuck Bass, det var tre tjejer klädda i tomtedräkter och korta kjolar. Besviken återvände jag till min potatis.
Way to Fashion. Försökte ta en spontan bild när jag promenerade hem från bussen utan någon vidare framgång. Tillslut fick jag stanna och ta en bild när jag stod stilla. Kan tillägga jag kände mig jätte dum och hoppades att ingen såg mig.
Tömde ut min väska och förundrades över innehållet. En nagelfil och två omaka vantar. En oladdad ipod och 546 kr löst fast där låg en plånbok. Ibland kan jag inte annat än imponeras av mig själv.
Avslutningsvis ville jag erbjuda mitt vacka-omsminkade-trötta ansikte och en tumme upp för att det är fredag. Och en tumme upp till för att jag hade fått en liten Kina leverans. Och ytterligare en tumme upp för att det kommit ut en nytt VD och ett nytt Grey's avsnitt. Det blir tre tummar upp men eftersom jag bara har två och var tvungen att hålla mobilen med ena handen blev det bara en. Komplicerat värre.

American Horror Story - Asylum

Tänkte avrunda denna torsdagen med första avsnittet av andre säsongen av American Horror Story. Sträck kollade den första säsongen för drygt ett år sedan i Thailand och minns att jag blev ganska besviken, den var inte alls lika läskig som jag förväntat mig och hade en relativt hoppig historia som var svår att hänga med obehindrat i. Men eftersom andra säsongen drog igång igår tänkt jag ge den en ny chans.

18 Oktober 2012

Idag var jag på Sandras jobb. Eller, jag jobbade på Sandras jobb. Mind fucked mening hur man än vrider och vänder på den. För att klargöra så jobbade jag helt enkelt tillsammans med Sandra på hennes jobb. Svårare än så var det tydligen inte. Vi hade det såhär kul i garderoben:
Vi sjöng gangnamstyle och tittade på Hollywoodfruar. Kommer antagligen aldrig att sluta fascineras av häxan Gunilla Persson? Hollywierd
Sen bjöds det på sjukt satsig lunch som vi satt och njöt av inne i garderoben, Bokstavligen inuti garderoben.
En av snubbarna som jobbade på mässan kom och frågade om han fick låna en skål av oss att servera godis i. Han lovade oss en massa godis, fast Sandra tyckte han sa 200 kronor. Dagen gick och vi glömde helt bort den lilla candymannen. Men så vips, en timme innan vi slutade kom han tillbaka med en välfylld godisskål. Jo man tackar! Sen hade det gått 10 timmar och vi traskade hemåt.

WWW: Words of Wisdom from Wade

“I don't want you to take this the wrong way, but sometimes I think you are the saddest person in the world. You’re always looking over your shoulder, wondering what life should be instead of taking it for what it is. You’re not honest about what makes you happy. You know what I’m gonna do tonight? I’m gonna go home and I’m gonna play video games for 2, 3 hours. What I’m not gonna do is beat myself up for playing video games instead of saving the world. If I want to save the world… hell, I’ll do it tomorrow. Because it’s my choice. Just like it was your choice to stay in BlueBell. It was your choice to be a G.P. instead of a supersonic space surgeon or whatever. And it was your choice to go to bed with me. And clearly something about every one of those choices makes you happy. The problem is, they don’t match up with the picture you have in your head about what your life should be. You want to be happy, Doc? Change your picture or change your life.
— Wade Kinselas, Hart of Dixie

Laga mat lol

Jag tar bokstavligen upp hela köket när jag lagar mat. På ena sidan sker matlagningen och den andra sidan får rymma dator, mobil, dricka osv.
 

Shopping from Asia.

När jag var uppe hos frugan i Småland gick vi helt crazy och beställde hem en massa saker, mestadels från Hong Kong. Nu två veckor senare har paketen börjat anlända, dock levereras allt för sig så får springa på posten var och varannan dag. Men jag klagar inte, varje dag blir som en mini julafton. Tänkte beställa lite mer saker ikväll, både åt mig och Ploy som vi tittade ut idag. Kanske till och med ska handla lite från Ebay också.

Keep Calm until Laters Baby.

Körskolan hade ställt till det så blev ingen lektion. Istället fuskade jag till det med en färdig VV rätt och senaste avsnittet av Hart of Dixie.

hejhej

Lite stressigt idag. Sov as dålig. Upp. Städa. Duscha. Prata med Ploy. Göra läxan. Fixa massa papper. Körskolan. Hem. Laga mat. Fixa undan i köket. Käka. Byta om och nu blir det iväg på musikal med mamma! Evita. Fick det i 20årspresent.

Slängde ihop lite kyckling wook till familjen.


14 Oktober 2012

Returning back from the dead? Naah, snarare återvänt från Fifty shades of Grey världen. Inte känt att det varit någon idé att blogga när det enda som rört sig i mitt huvud har varit abstrakta tankar och funderingar grundade på boktrilogin. Inga böcker har någonsin fått mig att må så psykiskt dåligt som dessa, så mörka och så hjärtskärande. Dem har gått rakt in i huvudet på mig, hemsökt min drömmar och våldgästat mina tankar dagarna i enda. Men det är sådan jag är som person, suger mig fruktansvärt lätt i fiktiva världar och andras människors livsöden. Nu när jag äntligen lyckats få Grey ur mina tankar behöver jag en paus från alltihopa, bara för att längre fram återvända. För jag älskade dem. There I finally said it. För trotts mörkret och alla tårar så ja, var dem helt fantastiska och beroendeframkallande. Good job E.L. James!
 
Varit sjukling hela helgen också, vilket inte underlättat vare sig fysiskt eller psykiskt. Bara varit en dålig kombination av allting helt enkelt. Hade dock ett väldigt djupt och rogivande samtal med en av mina närmaste vänner idag och i takt med att jag gav henne kloka råd fick jag själv lite perspektiv på saker och ting i mitt liv. When you found the strength the sky is your only limit. Jösses vad känslosamt det blev här. Lättar upp med lite meningslösa bilder från helgen för nu kallar sängen och jobbet imorgon. Laters baby xxx

Stiftelsen - Vart jag än går


Feels like I'm caught in the middle, that's when I realize...

Vilken nostalgitripp tillbaka till tidigt 2000tal. När min bästaste var här och umgicks lite ikväll  så passade vi på att se den 10 år gamla filmen Crossroads där Britney Spears spelar huvudrollen. Med tanke på att vi såg den sist tillsammans då vi endast var 10 bast var det riktigt roligt att se om den, denna gången med helt nya ögon. Först nu vi fattade att de pratade om att ha sex i en av de första scenerna. Gud vad liten och oskyldig man var för tio år sedan. Kläderna var så last century, för att inte tala om deras frisyrer och deras uttryck haha. Dock brast mitt hjärta lite när jag insåg jag levt i en lögn. Tydligen sjunger Britney "All I need is time, a moment that is mine" i sin låt I'm Not a Girl, Not Yet a Woman. Jag som i tio år gått runt och varit säker på att hon sjöng "All I need is time, and mum and dad is fine." Livet är allt hårt ibland.

Williams Lista - Del 2

 

Ännu en groda i familjen.

Nyaste medlemmen i min grodsamling som nu pryder byrån i mitt rum.

11 Oktober 2012

Efter 277 sidor i sträck ur Grey's fascinerande värld med endast paus för 6 timmars sömn och en smoothie med bacon (erkänn det låter som en makalös kombination) så tvingade jag mig själv att lägga boken på hyllan får några timmar. Tog en recovery dusch som inkluderade ansiktsmask och hårinpackning. Nu är benen nyrakade och lena, insmorda i denna Body Buttern med doft av kokos som jag fick av Sandra nu när jag fyllde 20. Känner mig som en ny människa, typ. Har tvättat och städat lite och nu ska dessa lena kokosdoftande ben promenera ner till ICA för att belöna sig med något kallt att dricka och ett paket halstabletter. Because you're (I'm) worth it!

The New York Times bestselling Fifty Shades trilogy.

Couldn't stay away any longer. Trånat efter boken i drygt 12 timmar. Krupit i fingrarna medans jag lekt förnuftig. Men kosta vad det kosta vill, nu ska jag ha en timme med Grey innan jag sover. xxx


Everyone must take time to sit and watch the leaves turn.

Bestämde mig för att gå ut och undersöka hösten häromdagen. Med en pälsmössa på huvudet och en kamera i handen kunde det omöjligt bli mycket bättre. Dock var höstens tecken relativt svaga såhär söderut, men så småningom lär den vara här varje sig man vill det eller inte.

Rastlösheten själv.

Usch vad jag är rastlös. Ätit fejkad Massaman och spelat Campus Life på telefonen i min ensamhet. Plockat undan alla sommarskor och dragit fram alla mina sneakers. Jagat mamma runt i huset och skrikit hon ska umgås med mig. Räknat till 100 på danska. Bestämmt meny inför imorgonkväll. Sparat ner 52 nya Chuck och Blair bilder. Tränat på att rulla tungan. Uppdaterat blogglovin minst 20 gånger. Vickat på fötterna. Det har gått 2 timmar nu. 3,5 tills det är okej att sova. Mamma ska kolla på Grey's Anatomy nu. Som jag redan har sett. JAHA VAD VAR DET TÄNKT ATT JAG SKULLE GÖRA NU DÅ?!?!Drar mig för att ge mig in i 50 shades of Grey's värld för då vet jag att jag är fast enda tills på söndagkväll, minst. Kanske ska dricka lite Cola Zero och läsa lite PLL. Eller kolla på någon film. Eller rensa upp på datorn. Eller öva på att göra kullerbytter. Usch, vad dålig jag har blivit på att göra ingenting. Innan var jag ju typ bäst på det. Vilka First World Problems jag lider av.

Chuck is back in business ~ Gone maybe gone

 

First World Problems w. Ryan Higa


10 Oktober 2012

Dagarna bara springer iväg nu förtiden. Endast 63 dagar kvar tills jag landar i mitt pulserande Bangkok. Jobbar allt för lite, men kör allt bättre. Start i backe stod på schemat idag. Om jag fortsätter så här är jag snart redo för Lombard Street. Lyssnar på Hollywood Hills & drömmer mig bort. Planerat att antingen spendera kvällen i sängen med Mr. Grey och en kopp té eller ordna lite filmmys med min bästaste. Funkar fint vilket som.

↓ Liten bildsammanfattning av de senaste dagarna. Bästavän flyttade hem från USA. Andra säsongen av Solsidan hade premiär. Vi såg Hypnositören på bio. Snabbvisit från favorit kusinen som så tjusigt bäddade min säng. Efterlängtad bokleverans anlände. Hösten är på ingång nu.
 

5 Oktober 2012

Spenderade kvällen hos Lee och Emmy med trevligt sällskap, god mat och underbara bakverk.

Sneakpeak - Gossip Girl season 6

 En liten sneakpeak av säsong sex som fantastiskt nog har premiär om endast fyra dagar. #Chair

Williams Lista - Del 1

Helt seriöst är denna killen bara så fantastisk.

Kanelbullensdag.


Tack för kortet älskling, endast två ynka dagar kvar nu.


4 Oktober 2012

Drog mig hur länge som helst för att gå till banken och när jag väl kom iväg så började det regna. Karma is a bitch, isn't she? Snyftat lite till säsongsstarten av Grey's också. Skjutet på att se den hur länge som helst. Ja min vänner, livet är hårt ibland.

Eftersom förra årets "Kanelbullens Dag" spenderades med en upptinad ICA bulle i Bangkok tänkte jag slå på stort detta året och baka egna, med lite assistans från lillasystern. Ett VV-recept men hoppas att det smakar ändå. Nu ska jag plocka upp lite innan pappsen kommer hem från jobbet, vi ska äta något innan vi tar en runda med bilen, med mig bakom ratten och förhoppningsvis utan några mordförsök. Kvinnan med dataskills minus 100 upphöjt till två tänkte även försöka starta upp min dator som kraschade i le' Bangkok  för snart ett år sedan. Vi får se hur det går.

Hart Of Dixie ~ I Fall to Pieces

Kan en torsdagsmorgon inledas på ett bättre sett än ett spontant besked om att en av ens absoluta favorit serier is back on track? *Dancing around in the room before giving an answer* Antagligen inte. Säsong två av den charmiga serien om den blivande New York kirurgen Zoe Hart som efter en nekad praktikplats tvingas ta ett jobb som husläkare nere i den lilla byn Bluebell, Alabama. Det är en härlig serie som ger en många skratt, big city girl meeting southern village, kan nog inte bli bättre än så. I en kamp att passa in och leva upp till det som åtminstone hennes far trodde hon var ämnad för, ändras gradvis Dr. Harts syn på både människorna i Bluebell och sitt eget liv. Rivalitet, kärlek, utanförskap, drömmar, skuld och väldigt mycket vänskap är vad som kantar Hart of Dixie. And now it's back, finally. Inte att glömma, äntligen time for some Zade shipping. Jag menar, vem väljer inte badboy och motorolja över kostymnisse? :}


Firade lill lördagen med ett teater besök.

Föreställningen var bra, väldigt bra. Jag älskar känslan av att bara sugas in i en annan värld för några timmar, helt fri från alla andra tankar. Precis samma sak händer när jag övningskör, allting förutom bilen, trafiken och min körlärares röst stängs ute. Men tillbaka till pjäsen. Det var en väldigt tragisk och mörk historia där det ena avslöjandet avlöste det andra. Skådespelarna levererade, både med storartat agerande och välgjorda kostymer och där fanns en hel del humorinslag. Rekommenderar den starkt :} Framför oss satt en hel teaterklass från universitetet och killen framför Towe hoppade upp och ner av lycka och skrek "Omg, omg, omg!" vid pjäsens slut. Så ja, den var helt enkelt bra.

↓ Lite mobilbilder från en trevlig kväll med min kära Towe.

Gengångare & Zombies

Om tjugo minuter ska jag bege mig mot stan för att möta upp Towe, vi ska gå på teater ikväll :} Jag älskar verkligen teater. Båda att agera och beskåda, adrenalinkickarna innan man intar scenen eller de sammetsröda sätena man sjunker ner i samtidigt som belysningen sänks. Det är verkligen total lycka för mig, på eller framför scenen har jag alltid varit genuint lycklig.

Nog med sentimentalt lyckosnack. Teatern vi ska se heter Gengångare & Zombies och är en avdammad remake på en gammal Ibsen klassiker. När vi förra veckan av en ren slump vandrade förbi teaterkontoret fick jag sån på postern i fönstret och när kontoret öppnade en timme senare stod vi på andreplats för att köpa biljetter. Kände oss riktigt kulturella och sofistikerade när vi vandrade ut därifrån med varsin biljett i handen. Blev lite förvånad över att det endast kostade 123kr per biljett, typ som en bio, fast så mycket mer levande. Fler teaterbesök tack! :}
 

Sam Tsui - As Long As You Love Me (Cover)

Tycker verkligen om denna låten av Justin Bieber, så hur bra kan det inte bli när min favorit cover artist Sam Tsui gör den?

En massa teori helt enkelt.

Hade hur roligt som helst på körlektionen idag. Tar alltid emot en massa timmen innan jag börjar, men så fort jag hamnar bakom ratten bokstavligen rullar allt på. Min körlärare sa efter lektionen att jag har det lätt för mig med körningen, mitt enda problem är att han tror mer på mig än vad jag själv gör. Hoppas nu jag har lika lätt för teorin också, fick nämligen hem alla böcker och häften idag, lika bra att börja plugga lite imorgon. När vi diskuterade under hur lång tid jag ville ta körkortet så ansåg han att jag utan problem skulle hinna få klart det innan vi åker. Vilket innebär på 70 dagar från och med idag. Vet inte vad som chockar mig mest, att han tror det är rimligt eller att jag åker så snart..


10:42

Äter frukost samtidigt som jag tittar igenom en massa castings förslag till Fifty shades of Grey. Snacka om att bli betuttad av en bok, en himla tur jag och J är på samma nivå och kan älta sönder allt tillsammans. Viktigast är ändå att rollen som Christian Grey bli rätt. Men vem fan kan spela typ världens sexigaste och mest pondus rika man? Tåls att tänka på. Nu ska jag slänga på mig kläder och dra till körskolan! xxx

Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

Var en riktig bokmal när jag var yngre men har inte läst och uppskattat skönlitterärt på flera år nu känns det som. Enda gångerna jag läser privat är någon deckare då och då under våra semesterresor. Men tänkte det skulle bli lite ändring på torpet nu. Har nämligen en drös av böcker på nattduksbordet som jag tänkt läsa ett bra tag nu så det var bara att sätta igång. Började överst med den omtalade "porr" romanen Fifty shades of Grey. Hunnit 400 sidor efter totalt 6 timmars streckläsning med paus för några timmars sömn. Fascinerande bok, men inte på det sättet jag trodde. Får nog ta och skriva ett längre inlägg om den när jag läst ut den. Haft uppehåll från läsandet i några timmar nu för att få ordning på en del saker vid datorn, längtar nu efter att få krypa ner i sängen och försvinna iväg till Seattle och Christian Grey..

↓ Mina nuvarande lilla bokklubb.
Fifty shades of Grey - Boken jag nämnde ovan.
Pretty Little Liars - Grunden till tv succén med samma namn.
Mörk Jord - Månadens pocketbok från Bokia fick slinka med hem.
Et ekstremt lykkeligt liv - Morbror Waages självbiografi, helt på danska.
Sankta Psyko - Tillfredsställer förhoppningsvis mig obession för psykhem.

2 Oktober 2012

Har verkligen tagit mig friheter här på bloggen och vandrat in och ut som jag velat den senaste månaden. Sitter nu som ett frågetecken och vet inte riktigt hur jag ska inleda min blogg-comeback, hunnit glömma hur man sammanställer ett inlägg på bästa sätt. Men jag ska faktiskt försöka stanna nu. Det kan väll inte vara så satans svårt? Bara jag får klämm på det en gång för alla så kommer jag nog hänga runt här ett bra tag till :}
 
Redan tisdagkväll. Veckorna bara springer iväg utan att man ens hinner med hälften av allt man borde. Var i Värnamo i helgen och hälsade på frugan eftersom hon drar till Vietnam nästa vecka. Vi gick helt crazy med internetshoppingen där uppe utan att spendera allt för mycket pengar, så nu väntar man på att massa roliga saker ska trilla ner i brevlådan. Igår var jag hemma hos Freddie för att säga hejdå och önska henne en trevlig resa. Idag reste hon mot Syd Amerika och så var vi bara tre mountgräsare kvar i betongen. Men på lördag får vi förstärkning, äntligen
En liten bild från Värnamo, tvingade Michaela att stanna helt länge och titta på utsikten innan vi traskade vidare.