22 September 2012

Inte alls pepp på livet efter att ha jobbat 6 timmar i ösregn. Kände mig redan halv krasslig igårkväll och regnet har ju inte påverkat mig i rätt riktning direkt. Men inget att be för, tog en varm dusch och ska nu kleta på mig lite smink och fixa till naglarna. Inväntar Miss S och sen ska vi dra oss mot Freddies place. Vankas nämligen avskedsmiddag, tapas och ett gäng trevliga tjejer.

21 September 2012

Uppåt tempo i livet. Här får man bannemig hålla i hatten för att hänga med. Efter min mys morgon med gröt och kupiösa mängder av tea mötte jag upp Leo på Entré för att kika efter en jacka. Hittade en i första butiken, jackpot! Dock kände jag mig inte mentalt förberedd att punga ut 800 så nöjde mig med en tur till Systembolaget. Sen for jag hem i en supersnabb gul buss för att sälja min säng till ett trevligt par från Lund. Städade upp lite här hemma, tog en dusch och slängde mig på en annan gulbuss för att swisha tillbaka in till stan. Med mamma denna gången. Hämtade ut biobiljetterna och åt sedan asiatiskt på GA-torg. Filmen vi såg var en Oväntad Vänskap, en otrolig underbar film som man aldrig ville ska ta slut. Var hemma igen vid nio tiden, bakade en citronkladdkaka inför morgondagen samtidigt som jag snyftade till Skavlan. Nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova, det har varit en lång dag. Ska upp imorgon och jobba, sen skynda mig hem och göra mig i ordning för tapas kväll hemma hos Freddie. Bara en vecka tills hon åker till Sydamerika 3 månader ska ha en liten avskeds middag med trevligt folk hos henne. Försöker uppdatera min iphone också, men den vill inte riktigt sammarbeta. Suck. Sovgott. xoox

Awkward s02e12 ~ The Other Shoe

Vilken upplyftande säsongsavslutning av Awkward. Känns lite tråkigt man måste vänta ett helt långt år för att få se fortsättningen men inte mycket att göra åt saken. Massa roliga och oväntade kärlekskonstellationer dök upp. Frågan som återstår: Är det löjligt att faktumet att Jenna valde Matty och inte tönt-Jake kommer att göra mig genuint lycklig resten av helgen? Kanske. IDK!

En fredagsmorgon i Malmö.

Blev en väldigt intensiv morgon då jag lyckades försova mig och fick rusa som en galning till bussen. Blev gröt-frulle på Kafé Agnez med Towe. Sen ett besök på Towes jobb innan vi drog till City Kajen och chillade med Jess som hade lunch rast. Tänk vad mkt man kan hinna med innan kl 12.00!

Face, hair and body.

Tog en lång dusch med riktigt take care feeling idag. Ansiktsmask, hårinpackning och sen återfuktning med body butter. Hur viktigt som helst nu när vi börjar gå mot kyligare tider, speciellt för alla som har lika känslig hud som jag. Ansiktsmasken Pores be pure jag kör på känns riktigt uppfriskande och får alltid hyn len och jämn efteråt. Hårinpackningen Natura är min favorit, dock är den från Thailand och har ingen aning om ifall man kan få tag på den här? Kör på sista burken nu så det är tur jag snart ska resa ner så jag kan fylla på mitt föråd. Personligen älskar jag body butters och har en liten samling av olika dofter, just denna Be Seduced doftar svagt av hallon, en doft som sitter kvar länge även om lotionen snabbt sugs upp av huden. Bara tre små tips så här på kvällskvisten! Nu ska jag måla naglarna, xoxo

20 September 2012

Värsta förändringarna här på blogg.se :} Inte illa, inte illa. Har haft en vecka då mycket snurrat i mitt huvud, tankar har sprungit om varandra åt höger och vänster och även om jag egentligen haft tid att blogga så har jag inte kännt för det. Inte lyckats sätta några ord på print. But know Im back in the game!

Fick en mindre hjärtattack när jag hängde tvätt och himlen öppnade sig och regnet bokstavligen öste ner. Varit sådant tråkigt väder hela dagen, regn och kalla vindar. Kan det vara hösten som gör entre? Chillade i soffan med första säsongen av PLL, ser om den i brist av annat. Sen åt jag lite thaimat, dammsugade huset, fixade tvätten, ringde körskolan och lite andra nyttiga saker. Vid sex tiden hämtade Miss S upp mig och sen busade vi runt i hennes bil kvällen lång. Ska inte sova försent ikväll för ska ta bussen in till stan vid nio tiden imorgon.

14 September 2012

Usch, hade ingen som helst lust att gå ur sängen imorse. Regnet som piskade mot rutan fick sängen att kännas såå mycket bättre. Stannade kvar en och en halv timme trotts kissignödighet. Skills som jag säger det själv. Hann med massa saker. Som att läsa bloggar, kolla instagram, svara på mejl, spela ett onödigt mobil spel, flytta runt på min appar, planera vad jag skulle äta till frukost, vara taskig mot Ploysan i telefonen OCH fått en mystisk inbjudan. Dun dun dun. Sen gav jag slutligen upp och gick till köket för att äta makrill i tomatsås och titta på senaste avsnittet av Awkward. #teammatty for the win!
 
Nu har klockan hunnit bli redan 16.00 och jag har inte gjort så mycket mer. Städat undan efter igår, slagit sönder ett glas, ätit riskakor, zappat runt på tvn med pappa och planerat vad vi ska äta ikväll. Nu ska jag rocka en ansiktsmask innan jag slänger mig i duschen, okej inte slänger mig kanske, men ni hajar. Blir kanske äntligen en tur till IKEA ikväll, håller tummarna så hårt att de börjar bli blålila. Ganska meningslös dag egentligen men fruktansvärt skönt att ha en sådan ibland :}

Thaimat och fina tjejer, på en torsdag.

Mina ladies var som sagt här igår för lite thaikäk och myshäng. Lillasyster hade gjort god efterrätt åt oss som vi mumsade i oss framför massa filmer vi gjorde i högstadiet. Underbart med lite lyx så där mitt i veckan, kräver en repris snart! Avrundade kvällen med en promenad med Miss S.







Tillbaka i förorten.

Woppa woppa bloggen! Tillbaka från stan nu, shoppelishoppat på Möllevången, njutit av Malmöstad och hälsade slutligen på Miss S på jobbet. Nu ska jag strax dra mig mot Ica, ska handlade lite innan jag ställer mig i köket bakom grytorna. Ska nämligen laga lite thaimat till min ladies som kommer hit vid sju ikväll. Jaha ja, i'd better get going :}
 

Frulle på Towes jobb!


Godmorgon världen!!

Emo_kid_92 har blivit ersätt av Glad_chey_92 idag. Fixade tele2 bara så där, booyeeah, det är så en slipsten ska dras! (Dunkar mig själv i ryggen lite så där grabbigt) För att fira min vinst sitter jag på bussen till stan för att käka frulle på Towes jobb. Dunkar Empire State of Mind i lurarna och drömmer mig tillbaka till rytmen och atmosfären i underbara New York. Känns som detta kan bli en bra torsdag trotts allt! :)


12 September 2012

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, eller nej, med en telefonräkning på 2 lax. Efter att ha hyperventilerat i en halvtimme och rivit av hälften av mitt hår i ren frustration försöker jag nu se lite objektivt på saken. Är ganska väldigt mycket säker på att jag har rätt för mig och om Tele2 inte går mig väl till mötes så förlorar de mig som trogen kund efter 6 långa år. (Att jag då förlorar två lax försöker vi att inte tänka på.)
 
Satt klockan på 07.00 imorgon bitti för att genomföra min terrorattack mot deras kundtjänst. En stark och enad front, dock ett trasigt inre. Suck. Skulle behövas Cola Zero och cupcakes i mängder + en en hel osedd säsong av Gossip Girl för att lindra min smärta, men nej, så roligt ska vi inte ha det. Målade istället naglarna i en mystik-ingivande färg och tänkte nu titta på det tredje avsnittet av Pretty Dirty Secrets. Eftersom det är exakt 01.34 minuter långt så tänkte jag sova sen. Hört någonstans att det bästa sättet att förbereda sig inför krig är en god natts sömn. (Eller så kom jag kanske på det nu precis) Sovgott, och om ni inte hör ifrån mig här på x antal månader betyder det nog att jag fått sälja min dator för att kunna betala telefonräkningen. Kul liv :}
 
Har inte ens lust att lägga in en bild i detta inlägget. Så upprörd är jag. Hajar ni nu va va va?

9/11 - The day that changed our world

It's been 11 years but that doesn't mean we remember less. May you all rest in peace.

Bilder från St. Paul's Chapel och Ground Zero när jag var där i juli.

Varma mackor och Smoothie.

Gjorde värsta satsiga varma mackorna med Towe tidigare ikväll. Pesto och grejer!

11 September 2012

Bestämde mig för att återvända från de döda. Har varit så ytterst upptagen med diverse viktiga saker. So? Jag gillar att leka viktig. Det som egentligen hände var väll att Awkward hittade mig (Förmodar det går utför när man börjar hävda att en serie tvingade en att titta på den och inte tvärt om, rehab nästa). Men nu är alla potentiella serier avverkade så lär väll hänga här ett tag. (Innan en ny serie hittar mig och börjar förstöra mitt liv på nytt) Varit 20 i fem dagar nu. Börjat faktiskt börjat vänja mig. Inte alls så att det inte är någon skillnad alls, nejdå. (Tänkt vad många parenteser jag lyckades få med på några rader, stolt!)

Idag slängde jag mig dock in i framtidens fantastiska möjligheter och satte mig bakom ratten för första gången. Kändes som om det var dax nu efter 20år. Efter att ha kört runt, runt på en parkering i en timme med hjärtklappningar och kramp i foten kände jag mig ganska nöjd. Jag krockade inte, jag körde inte på någon och jag tog inte stryptag på min handledare. Bättre än förväntat helt enkelt. Avrundade dagen med en kopp te framför Svenska Hollywood fruar och en kvällspromenix innan jag hamnade här. Slutet gott allting fått!

Klockan har passerat 00:00 och jag är nu officiellt 20år.


Dagen före den stora dagen.

Imorgon är en speciell dag :} Så ska spendera min sista dag som tonåring med en runda till stan. Blir en potentiell shopping tur och sen en ganska spontan förändring jag bestämde mig för igår. Ska bli spännande att se resultatet senare ikväll. Stayed tuned, xoxo

The Gates

Ska avsluta dagen med ett avsnitt av den nya serien jag tittar på - The Gates :}
Känns som en Teen Wolf reunoin. Inte nog med att Jackson springer runt som en varulv, Scott's mamma och Sheriff Stilinski dyker också upp.

Big city life # Malmö

Inledde dagen med att hälsa på Towe och Jess på deras jobb. Helt okej att dricka gratis dricka och titta på när ens kära vänner jobbar. Sen drog jag vidare mot Leo's jobb för en klippning, Catt var där och hon gick crazy bananas men fönen på mitt stackars hår. Drog till Coop för att handla lite mat, första gången jag var där sen jag slutade för över 3 år sedan. Min gamla arbetskollega kände otroligt nog ändå igen mig. Sen taggade vi hem till Leo, lagade lite middag och softade i soffan framför Svenska Hollywood fruar. Mer sådana här tisdagar tack! Sovgott alla, xoxo

4 September 2012

Igårkväll var jag nere hos Towe för en fika. Vi drömde oss bort till massa Paris bilder, färgade mina ögonfransar och tittade på Breaking News. Idag så vaknade jag av ett telefonsamtal vid 10 tiden, gick upp för att hängde upp tvätten och sen dirkt tillbaka till sängen. Var helt yr och illamående så valde att somna upp. Vaknade upp vid halvtvå tiden och mådde mycket bättre. Sovit 12 timmar totalt och är nu redo för dagen.

Ska göra mig iordning och städa upp lite här hemma, sen ska jag åka in till stan, ska bland annat klippa mig :} Vi hörs lite senare! xoxo

Pannkakstårta alá Towe & Ellen





3 September 2012

Time to get down to business. Är hemma själv 4 timmar nu så tänkte lägga mig på soffan och äta ostbågar. Eller inte. Har en lång lista på saker som måste göras så som att svara på en massa mejl, förinta resterna av min flyktingförläggning, tvätta och börja packa lite saker i mitt rum. Towis kom hit halv nio imorse och tog mig bokstavligen på sängen. Vi gjorde pannkakstårta och tittade på massa USA bilder. Så otroligt glad över att hon är hemma igen. Ska ta mig till hennes crib ikväll för lite fika och spa behandling :}